Utforska öppettiderna på Jula i Avesta och Mora

Jula är en välkänd svensk varuhuskedja som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom bygg, el, fritid, hem, verktyg och trädgård. För att underlätta för sina kunder finns det regelbundet uppdaterade öppettider för Jula i Avesta.

Öppettider Jula Avesta

Dag Öppettider
Måndag 08:00 – 20:00
Tisdag 08:00 – 20:00
Onsdag 08:00 – 20:00
Torsdag 08:00 – 20:00
Fredag 08:00 – 20:00
Lördag 08:00 – 18:00
Söndag 10:00 – 18:00

Jula i Avesta har generösa öppettider för att passa olika behov och ge kunderna möjlighet att handla när det passar dem bäst. Med öppet varje dag i veckan och längre öppettider på vardagar har Jula i Avesta gjort det enkelt för alla som inte hinner handla under normala arbetstider.

Jula i Mora

För invånare och besökare i Mora finns det också en Jula-butik som erbjuder samma sortiment och service som övriga varuhus. Nedan hittar du öppettiderna för Jula i Mora.

Öppettider Jula Mora

Dag Öppettider
Måndag 10:00 – 18:00
Tisdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Jula i Mora har något mer begränsade öppettider jämfört med Jula i Avesta. Det är bra att vara medveten om detta för att planera sina inköp eller besök.

Sammanfattning

Både Jula i Avesta och Jula i Mora strävar efter att erbjuda sina kunder bästa möjliga service och tillgänglighet. Med generösa öppettider och veckans alla dagar öppna är Jula varuhusen idealiska för att köpa allt från trädgårdsredskap och verktyg till husgeråd och fritidsprodukter. Oavsett om du är i Avesta eller Mora, finns Jula där för att möta dina behov.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Jula i Avesta?

Öppettiderna för Jula i Avesta kan variera, men vanligtvis öppnar de kl. 10 och stänger kl. 19 på vardagar. Kom ihåg att dubbelkolla de exakta öppettiderna på Julas hemsida innan ditt besök.

Hur länge har Jula varit öppet i Avesta?

Jula butiken i Avesta öppnade 2015, så de har varit verksamma i några år nu. Den har blivit en populär destination för alla dina hemmafixbehov i Avesta och närliggande områden.

Var kan jag hitta öppettiderna för Jula i Mora?

Du kan hitta öppettiderna för Jula i Mora på deras hemsida eller genom att ringa direkt till butiken. Deras öppettider kan variera beroende på dagen, så se till att kolla innan ditt besök.

Har Jula i Mora längre öppettider på helgerna?

Ja, Jula i Mora har vanligtvis längre öppettider på helgerna. De kan öppna tidigare och hålla öppet längre än på vardagar. Detta ger dig mer flexibilitet för att handla när du har mer tid på helgerna.

Vilka varutyper kan man hitta på Jula i Mora?

På Jula i Mora kan du hitta allt från verktyg och trädgårdsutrustning till fritidsprodukter och heminredning. Det är en komplett butik med ett brett sortiment för alla dina behov.

Har Jula i Mora utökade öppettider under semestertider?

Ja, Jula i Mora har oftast utökade öppettider under semestertider som jul och påsk. Detta gör det möjligt för dig att handla och förbereda inför familjens festligheter.

Kan man handla online från Jula i Avesta?

Ja, Jula erbjuder ett online-shoppingalternativ där du kan köpa produkter från Jula Avesta och få dem levererade till ditt hem. Detta är perfekt om du inte har tid att besöka butiken personligen eller om du föredrar att handla bekvämt hemifrån.

Kan man få hjälp av personalen på Jula i Mora med att välja rätt verktyg?

Absolut, personalen på Jula i Mora är mycket hjälpsam och kan ge dig råd och rekommendationer för att välja rätt verktyg för dina projekt. Tveka inte att fråga om hjälp om du är osäker på vilket verktyg som passar bäst för dina behov.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Jula i Avesta?

Ja, Jula i Avesta har parkeringsplatser tillgängliga för kunder som besöker butiken. Detta gör det enkelt för dig att parkera bekvämt och nära butiken när du handlar.

Kan jag returnera en vara jag köpt från Jula i Mora?

Ja, du kan returnera en vara som du har köpt från Jula i Mora inom angiven returperiod. Se till att behålla kvittot och följa Julas returpolicy för en smidig returprocess. Om du har några frågor om retur eller bytespolicy, tveka inte att kontakta butikens personal.

Artiklen Utforska öppettiderna på Jula i Avesta och Mora har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 31 anmeldelser